Om os

Mette Kjærsgaard Bred, stifter af Fru Breds Have, fandt allerede sin passion for haven, da hun var ung. Godt lært op af sin moster, som er gartner, købte hun sammen med sin mand i 2004 en ejendom med en have på 4000 m2. Det var starten på et haveeventyr, som udvikler sig for hvert år.

Haven fyldt af liv

Foråret er nok den tid på året jeg elsker mest. Duften er helt special og selv små spire kan fylde en med glæde. Der er mange opgaver i haven efter en lang vinter, men med det rigtig udstyr og lidt nye planter går det som en leg. Så kommer maj og juni hvor bedene gror godt til og mange blomster springer ud. Sommeren nyder jeg i haven, ved at have mange siddepladser rundt i haven.

September kommer før vi venter det, men der er stadig mange gode opgaver i haven, som gør den klar til en lang vinter.

Produktion med omtanke

Alle vores produkter, både dem vi selv udvikler og dem vi forhandler er produceret så der tages hensyn til miljømæssige, sociale og økonomiske konsekvenser af produktionen. Vi forlanger at vores samarbejdspartnere forholder sig til, hvordan produktionen kan bidrage til en bæredygtig udvikling. Det kan være at reducere affald og forurening i produktionen, at bruge bæredygtige ressourcer og materialer, og at tage hensyn til arbejdsforhold og samfundsmæssige faktorer, såsom arbejdsrettigheder og lokale samfunds behov.

Vil du være med til at sprede ringene i vandet, samtidig med at du bruger din tid på det du elsker?